LeaderMax d.o.o. Leskovac · Vase Pelagića 4, 16000 Leskovac · T/F (016) 218 393 · Kontaktirajte nas

 

B2B portal - u pripremi

 

 
 

Dobrodošli u LeaderMax

 

Ponosni smo što već više od jedne decenije svim našim kupcima pomažemo u zadovoljavanju najšireg dijapazona njihovih zahteva. Počeli smo kao trgovinska radnja u februaru 1993. godine. Uspeli smo da se održimo u, tada, veoma turbulentnim uslovima i izrastemo u privredno društvo koje se, prateći najrazličitije potrebe svojih kupaca, stalno širi i raste.

 

Danas u okviru LeaderMax d.o.o. posluje maloprodaja usmerena ka kupcima – fizičkim licima, veleprodaja sa ponudom programa koji je potpuno usklađen sa potrebama tržišta, propisima i najsavremenijim standardima, te UniBiro – centar za pružanje kompletne poslovne podrške u poslovanju svim potencijalnim vrstama privrednih subjekata.

 

Dinamičan razvoj LeaderMax-a je zasnovan na održivim rezultatima proizašlim iz zadovoljstva kupaca i pažljivog slušanja njihovih potreba. Stalnim usavršavanjem zaposlenih trudimo se da ostvarimo maksimum na najbrži i najefikasniji način. Tim, kojim se veoma ponosimo, sastavljen je od preciznih, posvećenih i fleksibilnih pojedinaca, koji kroz zajednički napor i sinergiju dostižu ciljeve koje smo sebi zadali.

 

Vizija budućnosti učvršćivanje pozicije najvažnijeg dobavljača velikog broja korporativnih kupaca, još povoljniji uslovi našeg prodajnog programa, mnogo zadovoljnih komitenata.

 
 

Copyright © LeaderMax d.o.o. Leskovac. Sva prava zadržana.